Voorzitter

Hallo! Voor velen waarschijnlijk een bekend gezicht, maar voor sommige misschien ook niet! Ik ben Marijke Swart, getrouwd met Jack Swart en moeder van Nova (10 jaar) en Luca (7 jaar). Vanaf 1 maart heb ik het voorzitterschap overgenomen van Joël Bouwmeester bij Jeugd en Jongeren Werk Ammerzoden. Al eerder heb ik ooit getwijfeld om toe te treden tot het bestuur van JJW, maar door de toen nog jongere leeftijd van Nova en Luca en het recentelijk volgen van een studie, heb ik eerder de boot afgehouden. Afgelopen jaar werd ik benaderd door JJW met de vraag of ik interesse had in het overnemen van het voorzitterschap. Met mijn afstuderen voor me, zag ik dat op dat moment niet zitten. Omdat het me wel heel erg leuk leek heb ik gevraagd of het ook kon wachten tot na mijn afstuderen en zo geschiedde! Ik ben werkzaam in de ouderenzorg als teammanager zorg en welzijn. In mijn vrije tijd ga ik graag samen met mijn gezin leuke dingen ondernemen. De afgelopen 9 jaar hebben wij als gezin aan veel activiteiten van JJW mee gedaan. Nu Nova en Luca wat ouder worden en wij als ouders wat meer ervaring hebben, kan deze ervaringsdeskundigheid mij helpen om met JJW frisse wind door de bestaande activiteiten heen te blazen. Sommige dingen zullen misschien wat veranderen hierdoor de komende jaren, maar goede dingen zullen zeker blijven! Samenwerken is het sleutelwoord hierin. Als bestuur, maar ook met de kinderen en jongeren zelf, de ouders, scholen, clubs en iedereen van het dorp om er met elkaar iets moois van te maken voor onze jeugd! Hopelijk gaan we elkaar vaak tegen komen bij activiteiten!

Koningsdag & Sinterklaas

Hallo! Ik ben Gerda Roeters moeder van Mike (19) en Nick (14). De meeste kennen mij van de Boon’s Markt waar ik werkzaam ben. Daarnaast ben ik 1 keer per week overblijfmoeder op school. Ben ongeveer een jaar of 12 actief bij Jeugd en Jongerenwerk wat ik met liefde en plezier doe. Ik zorgde op kamp dat jullie kinderen op tijd eten en drinken kregen… maar dit jaar een nieuwe uitdaging als leiding van een groepje kinderen. Heb er enorm veel zin in! Misschien ook leuk om te weten dat mijn kinderen altijd meegingen op kamp en dat Mike nu voor t 3e jaar mee gaat als leiding denk dat dat genoeg zegt. Verder hou ik me vooral bezig met de intocht van sinterklaas en de bezoekjes als piet aan huis. Hoop dat ik me zo genoeg voorgesteld heb. Zie jullie vast wel bij 1 van onze activiteiten.

Penningmeester & Koningsdag

Hallo! Mijn naam is Nick van den Bosch. Ik ben vader van Daan (4 jaar) die in Ammerzoden op school zit. En Evi (3 jaar). De meesten zullen mijn niet kennen vandaar dit voorstel rondje. Ik woon op het moment nog in Hedel maar wellicht binnenkort in Ammerzoden. Ik ben lid van een carnavalsverenigingen (6xzat) en breng veel van mijn vrije tijd door in Ammerzoden. Ik ben nu 8 jaar actief bij Jeugd en Jongerenwerk Ammerzoden. Waar ik me vooral mee bezig hou is het organiseren van de activiteiten rondom kamp. Vanaf dit jaar ligt er een nieuwe uitdaging op met te wachten binnen JJW. Want vanaf het begin van dit jaar ben ik ook actief als penningmeester. Dit is in het kort wie ik ben en wat ik doe binnen Jeugd en Jongerenwerk Ammerzoden. Tot bij onze activiteiten!

Hallo! Deze week stel ik me aan jullie voor. Ik ben Elke van der Linden en de meeste zullen mij kennen van andere activiteiten, zoals turnen en de dansmariekes. Maar wat misschien niet iedereen weet is dat ik intussen ook al een jaar of 5 bij jeugd en jongerenwerk in het bestuur zit. Binnen JJW houd ik me voornamelijk bezig met het organiseren van kamp. Op dit moment ben ik nog met de laatste lootjes van mijn opleiding tot gymdocent bezig en werk ik bij Duinoord. Dit is in het kort wie ik ben en wat ik doe. Ik hoop jullie graag te zien bij een van onze activiteiten!

Hallo! Mijn naam is Nienke Goesten. Ik ben opgegroeid in Ammerzoden, sinds 2.5 jaar woon in niet meer in Ammerzoden maar in Limburg samen met mijn vriend, ik ben hier gaan wonen voor mijn werk, ik ben leidinggevende op een Roompot-park en mag dus elke dag met kinderen werken. Zelf ga ik al een aantal jaar mee als leiding op het JJW-zomerkamp, maar vanaf nu heb ik een nieuwe uitdaging in het bestuur waar ik me vooral bezig ga houden met organiseren van kamp. Ik heb er veel zin in, en hoop jullie bij een van onze leuke activiteiten terug te zien.

Sinterklaas

Hallo! Ik ben Roy Mulder. Ik ben 30 jaar en inmiddels al menig jaren actief voor jeugd en jongeren werk. De meeste zullen mijn kennen van uit de tuintjes. Een aantal keren met kamp mee geweest en de afgelopen jaren vooral op de achtergrond. Dit jaar zal ik me vooral bezig gaan houden met de intocht. Veel nieuwe mensen maakt meer ideeen en nieuwe kansen. Dus tips zijn altijd welkom.

Hallo! Ik ben Joost van der Meijden, 34 jaar en kom uit Ammerzoden. Vele van jullie zullen me inderdaad al kennen van Jeugd en Jongerenwerk want dit doe ik inmiddels alweer ?? jaar! Ik ben vrijwel bij iedere activiteit aanwezig en probeer zo veel mogelijk mee te doen in de voorbereiding. Dit valt af en toe wel eens tegen omdat ik sinds een aantal jaar een eigen bedrijf heb en dit kost me (gelukkig) veel tijd omdat het druk is. Verder vind ik het ook geweldig om de goedgelovige kids voor de gek te houden en een praatje te maken met hun ouders.

Koningsdag & Kamp

Hallo! Ik ben Han van Berkel ben 25 jaar oud en ik ben een echte Ammerooise. De meesten zullen mij kennen vanwege mijn ouders en sommigen vanuit het dorp zelf. Sinds 2013 zet ik mijzelf in als vrijwilliger voor Jeugd en Jongerenwerk en ik ben vanaf dit jaar toegetreden tot het bestuur. Ik zal me voornamelijk bezig houden met de organisatie van Koningsdag en Zomerkamp, maar jullie zullen mij met de Intocht ook wel tegenkomen. Een mooie nieuwe uitdaging en ik heb er ontzettend veel zin in!

Sinterklaas & Kamp

Hallo! Ik ben Miranda Bessems, 38 jaar oud en geboren in Maastricht! Na in verschillende Nederlandse steden te hebben gewoond, ben ik samen met mijn man en gezin van vier kids neergestreken in Ammerzoden. Het bevalt mij en ons echt super! Afgelopen jaar ben ik dan voor het eerst als begeleidster meegegaan op het jaarlijkse kamp, georganiseerd door Jeugd en Jongerenwerk Ammerzoden. Dit vond ik echt ontzettend leuk om te doen! Nu maak ik inmiddels deel uit van het bestuur. Ik heb ontzettend veel zin om mijzelf in te zetten voor allerhande activiteiten en evenementen die door Jeugd en Jongerenwerk worden verzorgd voor de jeugd in “ons” mooie dorp.. Want zo voelt het stiekem toch al wel 😉 Uiteraard ken ik nog niet iedereen uit ‘t Ammerooise maar wellicht tot snel op één van de leuke evenementen dit jaar en de vele die nog komen gaan in de komende jaren!