Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Koningsdag 2022

april 27 @ 10:00 - 17:00

Ook dit jaar gaan we Koningsdag weer de hele dag vieren van 10.00 tot 17.00 uur!


Versierde fietsen vossenjacht

In de ochtend is er dit jaar de versierde fietsen vossenjacht! Versier je fiets met ballonnen, slingers, bloemen en alles wat je mooi vindt en ga daarna gezellig met je ouders en broertjes en zusjes op zoek naar de vossen door het hele dorp! Dan zien ze er trouwens niet echt uit als een vos, maar meer als een koninklijk persoon. Kom je een prins, prinses, koning, koningin of ander koninklijk persoon tegen? Stop dan om een leuk spel te spelen! Als je een spel gespeeld hebt, krijg je na het spel een letter die je nodig hebt om op je deelnameformulier een woord te vormen. Nadat je alle spellen gespeeld hebt en dus alle letters gekregen hebt, kan je het juiste woord puzzelen! Lever je antwoordkaart met het juiste woord in, bij de ijscokar in de ontmoetingstuin tussen 11.15 en 11.45 uur. Uit alle goede antwoorden trekken wij een prijswinnaar die een kadobon wint!


Deelnemen aan de versierde fietsen vossenjacht
Bij de Primera kan je vanaf 18 april een antwoordkaart halen voor deze ochtend. Haal er voor ieder kind een, want deze antwoordkaart is ook goed voor een gratis ijsje in de ontmoetingstuin deze morgen! Om 11.30 uur verzamelen we met z’n allen in de ontmoetingstuin. We gaan dan alle versierde fietsen beoordelen en kiezen daar 2 winnaars uit die een kadobon winnen! Kinderen kunnen dan op een van de springkussens springen en genieten van hun ijsje (mag ook tussendoor al gehaald worden natuurlijk!)! Rond 12.00 uur is dan de prijsuitreiking en de afsluiting van deze ochtend. We gaan ons dan voorbereiden op de oranjespelen van die middag!


Oranje Spelen

In de middag organiseren we voor de tweede keer de oranjespelen. Dit jaar voor alle kinderen vanaf 4 t/m 14 jaar!

Kinderen die in de onderbouw zitten, groep 1 t/m 5, mogen van 13.00 tot 14.45 uur meedoen aan de oranjespelen.

Kinderen uit groep 6 t/m de 2e klas van het VO, zijn van 15.15 tot 17.00 uur aan de beurt! We gaan weer superleuke spellen spelen waar conditie, snelheid, behendigheid, teamwork en concentratie bepalend zijn in hoe goed je het als team doet! Ook de stormbaan ontbreekt natuurlijk weer niet!

Aanmelden Oranje spelen

Net als vorig jaar kan je je met een eigen samengesteld groepje opgeven via ons speciale opgave formulier op onze website. Bedenk een stoere naam als team en vul al jullie namen in en jullie leeftijden! Ook de naam van jullie begeleider moet ingevuld worden. Bij de onderbouw is een begeleider verplicht, bij de bovenbouw is dit niet verplicht maar misschien wel gezellig! Het team dat in hun speelronde, de meeste punten haalt, wint een beker vol met lekkers! Alle deelnemers aan de oranjespelen krijgen deze middag een lekker ijsje van ons. Zorg ook dat je een bidon of beker bij hebt, zodat je als je dorst hebt water kan pakken uit onze waterton!

>> Aanmelden teams onderbouw

>> Aanmelden teams bovenbouw

Kleedjesmarkt

Ook is er deze middag van 13.00 tot 17.00 uur mogelijkheid tot een kleedjesmarkt in de ontmoetingstuin. De kinderen die speelgoed en spulletjes willen verkopen kunnen hier zelf met een kleedje gaan zitten op de tijd die zij willen (wel tussen 13.00 en 17.00 uur). Er is een speciaal stuk grasveld hiervoor, dus vraag even aan een van ons waar je precies kan gaan zitten!

Het Zonnelied opent deze dag hun terras en buiten horeca. Zij verkopen, koffie, thee, frisdrank, pakjes drinken en lekkers. Houdt er rekening mee dat je hier alleen met pin kan betalen!

Wij hopen weer op veel deelnemers, mooi weer en blije gezichten! Opgeven voor de oranjespelen kan tot maximaal dinsdag 26 april 18.00 uur!

Gegevens

Datum:
april 27
Tijd:
10:00 - 17:00

Locatie

Ontmoetingstuin
Hogesteeg 2
Ammerzoden, 5324 AD
+ Google Maps