Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

JJW Paasactiviteit

april 18 @ 13:00 - 15:00

Vorig jaar was het een groot succes, de zoektocht naar de gouden eieren die verstopt zaten door het hele dorp!
Ook dit jaar gaan we weer eieren verstoppen en we hopen dat jullie weer net zo enthousiast meedoen als vorig jaar!
Op tweede paasdag, maandag 18 april, zullen er weer 20 gouden eieren verstopt zijn door het hele dorp. Dit jaar moet je je vooraf opgeven via onze website als je mee op zoek gaat.
Je kan je opgeven met je gezin, hele familie, vrienden of alleen. Iedereen die zich opgeeft, kan op maandag 18 april, om 13.00 uur een envelop ophalen in de ontmoetingstuin, waar 20 (foto) aanwijzingen in zitten. Bij iedere foto hoort een gouden ei. Ook is er een foto, waar een gouden rand omheen zit. Daar ligt het extra bijzondere gouden ei. Als je deze vindt, win je een chocoladehaas van wel 75 cm hoog! Maar…ook de andere gouden eieren zijn een kadootje waard. Ieder gouden ei is goed voor iets lekkers en er is zelfs nog een extra prijs in een van de eieren verstopt! Een springkussen voor een dag bij jou voor de deur! De datum mag je zelf kiezen, als het maar in 2022 is. Het springkussen wordt gesponsord door Ambersoi.
Om 14.30 uur wordt iedereen weer in de ontmoetingstuin verwacht voor de prijsuitreiking en voor een ontmoeting met de paashaas! Alle kinderen t/m groep 8 zijn welkom om mee te doen.
In de ontmoetingstuin bieden we dit jaar drinken en iets lekkers te koop aan tegen contante betaling. Ook is er muziek en een springkussen, dus kom zeker even gezellig langs!
Opgeven?
Vul dan onderstaand formulier in.
Naam(Vereist)

Gegevens

Datum:
april 18
Tijd:
13:00 - 15:00

Locatie

Ontmoetingstuin
Hogesteeg 2
Ammerzoden, 5324 AD